Un cadou la Teatrul Național pentru iubirea mea sau cum a ajuns Agentul Vip să înlocuiască Surprize, Surprize!

In aceasta seara, m-am simtit in al noualea cer.

Rodica Popescu Bitanescu ne invitase de foarte multa vreme sa vedem unul dintre spectacolele scrise, jucate si regizate de ea. Abia sambata seara, am ajuns la Cinci femei in tranzitie, la Teatrul National, si am descoperit o bucata de viata, asa cum ni se poate intampla fiecareia dintre noi! Cinci femei, cinci destine, cu dramele, bucuriile si neimplinirile lor.

Am privit fermecata aceasta poveste a unei suete dintre cinci femei, care avea sa dezlantuie patimi si lacrimi, pana cand Rodica Popescu Bitanescu ne-a facut o mare surpriza!

Doamna Aimee Iacobescu avea o replica, in care spunea ca ar fi bine ca o mama si un fiu sa se impace la Surprize, surprize. Rodica a replicat – “Lasa surprize , surprize… Mai bine sa se duca la emisiunea lui Cristi Brancu!”.

Generozitatea Rodicai m-a emotionat si m-a facut sa ma simt mandra de sotul meu. Faptul ca o artista unica a vorbit despre Cristi, in fata unei sali arhipline, pe scena Teatrului National, m-a facut sa lacrimez de fericire. La momentul aplauzelor de final, Rodica a mers mai departe si a venit sa ne imbratiseze.
M-am simtit si mai fericita. Fericita ca ceea ce facem are ecou in inimile oamenilor valorosi ai Romaniei. Fericita ca iubirea mea este un om respectat de artisti unici.

“Nu stiu daca ati simtit, dar toate fetele au fost, in seara asta, emotionate ca veniti”, a spus, apoi, protagonista.

Rodica Popescu Bitanescu, esti minunata si prea inimoasa pentru aceste vremuri…

5 Comentarii

  1. draga Oana Sa fi mindra de Cristi pt ca este un om minunat,sa fi mindra de ingerasul tau pt ca e adorabil si in special sa fi mindra de tine pt ca esti o femeie deosebita si pt ca tocmai am vazut o reclama pe antena 1 la emisiunea confidential pe care din pacate nu pot sa o mai vad deoarece nu o mai avem la canale si am vazut ca AI SLABIT F MULT!!!!!!!Felicitari scumpa mea,sunt mindra de tine!Ai tinut si ceva dieta?ai facut si sport?Multumesc anticipat

    • Draga Dana ,
      Multumim mult de tot .
      Din pacate eu nu sunt omul dietelor . De ce ? Pentru ca nu pot , mănânc in special seara ..
      Sport încă nu pentru ca am doar 6 luni de la cezariana si nu vreau sa Fortez nota .
      In schimb fac zilnic masaj si impachetari . Si e super .
      Nu am slăbit mult dar sunt la kg pe care le aveam când am rămas însărcinată .
      Te pup

  2. Din tot sufletul, felicitari!

  3. Draga Oana, emotionant postul tau.Felicitari pt minunata ta familie!
    Ce vremuri frumoase erau cand ne uitam in fiecare seara la Agentul VIP!Si crede-ma ca nu exagerez.Ne facusem un obicei in casa sa ne uitam seara la emisiunea sotului tau.Din nefericire…..ne-au taiat de la placerea asta!Oare chiar nu se poate face nimic in sensul asta?

    Toate bune!
    Corina

    • Draga Corina,
      Te rog da căutare pe tv pentru ca in multe orașe au reintrodus Antena 2 . Da o căutare sau cere de la operat de cablu decodor digital
      Mulțumit mult

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.