STOP GRIPĂ!

Des intilnita iarna si primavara devreme, gripa poate fi vindecata nu numai prin deja obisnuitele si uneori nocivele pastile. Frigul si vremea umeda ii determina pe oameni sa se adune in locurile publice (restaurante, cafenele, baruri, cluburi, cofetarii etc) care pot constitui adevarate focare de infectie. Aglomeratia din mijloacele de transport in comun, magazinele, cafenelele devin locatii perfecte pentru raspandirea gripei. Ce e de facut?


Inovatii recente

Ultima inovatie cu rezultate miraculoase Gelul Igienizant Superactiv cu uleiuri esentiale de lavanda si arbore de ceai.  Folosirea lui e cea mai buna masura de precautie, fiind foarte practic pentru orice situatie in care se doreste igienizarea si curatarea mainilor :in afara casei,in autobuz,dupa manipularea banilor si in orice situatie unde nu este posibila curatarea mainilor cu apa si sapun . Eficient multumita uleiurilor esentiale de lavanda si arbore de ceai. Nu se clateste, lasa pielea imediat moale si nelipicioasa. Uz: varsati cateva picaturi de produs pe maini si frectionati cateva secunde.

Daca nu folositi Gelul Igienizant gripa poate debuta brusc si violent, cu febra de aproape 40 grade C. Febra este insotita de stari de slabiciune si oboseala, tuse uscata, nas care pare sa curga la nesfirsit, frisoane, dureri musculare care insa pot fi tratate cu Balsam De Rozmarin, cremă termogenică pentru masajul local, pe bază de rozmarin şi camfor natural care se aplica pe zonele interesate şi se maseaza  pînă la absorbţie. Aplicarea produsului generează senzaţie locală de căldură şi înroşire destul de intensă, de aceea trebuie sa stati la caldura.

Pentru prevenirea si combaterea gripei si racelii este foarte importanta purificarea mediului in care muncim  si dormim.  Fluidul Balsamic Parfumat este picatura de sanatate ce conferă senzaţia de respiraţie proaspătă şi profundă, contra sinuzitei, gripei. Uz: instilaţi cîteva picături de Fluid Balsamic în apa evaporatorului şi umidificatorului sau în fluxul de vapori din sauna turcească.

Crema Bogata Specifica Gheara Diavolului

E o cremă cu înalt conţinut de principii active, pentru masajul local. Pentru sinuzita, gripa, afecţiuni musculare, articulare, inflamatorii. Nontermogenică, nu conţine camfor, vaselină, proteine şi grăsimi animale. Cu: gheara diavolului, arnică, vitamina E, ulei de măsline, ulei de germeni de grîu, alantoină, ulei de floarea soarelui şi de porumb. Uz: se aplică de mai multe ori pe zi, cînd este necesar, cu un uşor masaj, pînă la absorbţie.

Alte recomandari:

Hydrogel. Gel de baie şi hidromasaj contra sinuzitei , gripa ,pentru înlaturarea oboselii şi pentru relaxare. Cu portocală amară, muşeţel şi nalbă, plante folosite în erboristerie, cu efect sedativ, calmant. Are o compoziţie foarte densă. Timpul recomandat de şedere în cadă nu trebuie să depăşească 20 de minute în apă de cca 37 de grade. Mai puteţi folosi hydrogelurile cu următoarele efecte: Slăbire, Elasticizant, Tonifiant, Hidratant-Emolient.

Crema bogata din castan de India, ghimpe si afin  contine principii active pentru masajul local si este recomandata in cazul gripalor. Se aplica de mai multe ori pe zi, printr-un usor masaj, pana la absorbtie.

Ulei Bogat de Migdale Biologic

Ulei 100% vegetal, care hidratează şi nu este unsuros cu uleiuri esenţiale bio. Cu principii active provenite din culturi biologice certificate la origine: ulei de migdală dulce, ulei de macadamia, ulei de jojoba, ulei de măsline, ulei de susan, ulei de soia, ulei de floarea soarelui, ulei esenţial de lavandă, ulei esenţial de portocală amară. Utilizare: datorită formulei particulare, Uleiul Bogat de Migdale Biologic este recomandat pentru fiecare tip de piele, de la cea delicată a bebeluşului la cea a femeii în perioada de sarcină. După baie, un uşor şi delicat masaj va da o nouă vigoare şi o catifelare infinită. Se foloseşte atît pe pielea uscată, cît şi pe cea umedă. Nu există limite în posibilitatea de utilizare a Uleiului Bogat de Migdale Biologic! Recomandat cu încredere şi fantezie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.