ADIO VERGETURI !

Exista atâtea tratamente scumpe pentru estomparea vergeturilor: intervenţia chirurgicală, tratamentul cu laser, ultrasunetele etc. Niciunul însă nu oferă garanţii. Te lasă în schimb cu portofelul gol şi cu o senzaţie de gol în stomac când observi că vergeturile sunt încă acolo, în ciuda banilor risipiţi.

Repet: azi vă ofer varianta de a le face invizibile. Să fie minuscule, albe şi invizibile.
Iată o soluţie de ultimă oră. E adevărat, trebuie să vă ţineţi de ea toată ziua, dar merită. E soluţia siluetei mele.

Dimineaţa, începeţi ziua şi tratamentul cu o Crema cu efect de ultra-modelare. E o emulsie cremoasă cu acţiune elasticizantă şi de întărire, concepută pentru restabilirea tonusului. Conţine un complex de fito-endorfine de origine vegetală – “ moleculele fericirii” – care dau efectiv o senzaţie de bine şi îmbunătăţesc starea de spirit. Întinereşte şi hidratează pielea, stimulând producţia de colagen.

La amiază, este necesart să continuaţi, folosind leacul care m-a scăpat de vergeturi pe timpul sarcinii. Este o cremă anticelulită şi antivergeturi cu iederă. E perfectă pentru masajul de supleţe. Se aplică pe zonele cu celulită şi vergeturi, prin masaj în sensul circulaţiei venoase, de două ori pe zi. Nu conţine camfor şi substanţe iodate.

Apoi, pentru accentarea efectului, trebuie continuat cu un masaj minunat cu un Ulei pur de migdale dulci, presate la rece. Are un efect excelent.
Începeţi tratamentul de seară în forţă cu o Cremă de tonifiere, care se aplică în acelaşi mod, în sensul circulaţiei venoase, până la absorbţia completă. Este un produs profesonal pe pe bază de colagen şi mucopolizaharide.

index

Apoi finalizaţi cu un produs de ultimă oră, un bio-ulei suprem, special conceput pentru vergeturi. Conţine o sinergie de uleiuri vegetale cu acţiune hidratantă, nutritivă, revitalizantă. Ingredientul cheie este uleiul de Babassu, bogat în acizi graşi şi fitosteroli, care restaurează şi ameliorează mantaua hidrolipidică, hrănind şi hidratând pielea.

Reţeta nu este completă dacă nu folosiţi, măcar de două ori pe săptămână, fiole cu Colastin. Este un ser cu înalt conţinut de colagen şi elastină. Se întinde ca o mască pe zona de tratat şi după 20 de minute se înlătură.

Succes!

Vă invit să încercaţi şi apoi să îmi spuneţi părerile voastre pe oana@ardes.ro.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.