Descoperire epocală în lumea implanturilor mamare – metoda Tri-Axială. Făcută magistral de Gad Renert

Stim foarte bine – orice femeie isi doreste ca sanii ei sa fie plini de volum, simetrici cu o forma tinereasca, fermi si cu un aspect general armonios. Pentru prietenele care nu au rabdare sa foloseasca metodele naturale si vor sa fie sexy IN CATEVA ZILE, implantul e solutia. Am vazut un specialist in emisiunea lui Teo si apoi l-am cunoscut, sfarsind prin a-l admira pentru profesionalism. Gad Renert. El are acum pentru voi un pont de ultima ora!

“Noua metoda de marire a sanilor cu implant – metoda tri-axiala – e special conceputa pentru corectia asimetriilor, corectie ce se poate realiza fie cu implanturi anatomice fie cu implanturi rotunde. Este mult mai precisa si mai exacta, fiind realizata cu pense speciale bipolare. Are cateva avantaje majore:

vindecare rapida si cu rezultate estetice superioare; distrugerea minima a tesutului; incizie si coagulare simultana; lipsa sangerarii, edemului si inflamatiilor; elimina durerea postoperatorie; risc scazut al infectiilor si al aparitiei hematoamelor; reduce disconfortul si tratamentele postoperatorii; recuperare rapida si un aspect natural.”
Suna senzational, nu-i asa?

Gad Renert spune ca aceasta metoda este o SUMA a avantajelor celorlalte metode bune de pana acum. In plus, pozitionarea implanturilor respecta mai mult anatomia sanilor, prezinta un risc scazut de vizibilitate a implantului si de aparitie a complicatiilor si prezinta o mai buna stabilitate in timp.”

IMG_8903

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.