Mulțumesc, Irina Schrotter!!

Unele lucruri sunt facute sa nu se schimbe niciodata!!!

Acum 18 ani, o fata din Iasi dorea sa intoarca muntii in loc. Abia intrase la facultate cu profil economic, dar visa sa faca televiziune. De mica, parintii o stiau ca fiind cocheta. Amintirile familiei ajung mereu, la ora marturisirilor, la momentul in care fetita de-o schioapa imbraca intotdeauna rochite frumoase si avea grija sa arate mereu impecabil!

Acum, la 20 de ani, stia ca vrea televiziune! Cu ajutorul unui om inimos, Petru Frasila, a intrat intr-un post local, pe nume Tele M. Ce curaj pe omul aceasta – sa o arunce “in direct” la o varsta atat de frageda!

Atunci, ca si acum, oamenii de pe “sticla” trebuie sa fie eleganti! Iar hainele care-i veneau cele mai bine si cu care a zambit in fata camerelor iesene de luat vederi era cele ale Irinei Schrotter. Creativa, generoasa, atenta, parolista, Irina a facut ca imaginea “fetei de la Iasi” sa fie mereu cea mai eleganta!

Anii trec… “Fata de la Iasi” s-a intors in televiziune, dupa ani de business, in 2008! De data aceasta la Bucuresti, intr-un trust mare! Nimic nu e intamplator – prima sa aparitie in noua postura a fost intr-o rochie a Irinei Schrotter! De atunci si pana astazi, imaginea de zi cu zi a fetei noastre – acum femeie in toata puterea cuvantului, casatorita si mama – a fost insotita mereu in acest cinci ani de Irine Schrotter. Pentru ca eleganta ei o imbraca.
“Fata” sunt eu.

Multumesc, Irina Schrotter!

aCIMG2269

Copy-of-fash_week-332x500

Iata-ma in rochiile Irinei, la doua dintre prezentarile sale!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.