Dan Bittman a stopat problemele cu căderea părului!!!

Il privesc pe Dan Bittman, in ultimele doua saptamani, cu ganduri amestecate. In primul rand, faptul ca vocea care m-a facut sa visez atat de mult la iubire, pe vremea cand Cristi nu venise in viata mea, se afla la grea incercare. Imi amintesc ca, in primele noastre zile de idila, Cristi mi-a oferit o piesa superba care ma facea sa visez… la ceea ce traiesc astazi. Piesa se numeste Raza de lumina. Va invit sa o cautati. Cred ca, daca vocea lui Dan nu ar mai fi, o parte din numarul de “te iubesc”-uri din Romania se vor pierde.

In al doilea rand, am de ce sa ma bucur pentru Dan. L-am revazut an de an, de cand realizam Confidential, si am vazut ca a rezolvat acea problema care ne-a facut sa ne cunoastem. In 2007, la un eveniment monden, l-am cunoscut pe solistul de la Holograf si am discutat despre un articol care tocmai aparuse in presa – DAN BITTMAN CHELESTE!

Iata poza de atunci.

Atunci, i-am recomandat lui Dan o solutie care a facut deseori minuni pentru oameni care isi pierdusera speranta ca vor putea avea podoaba capilara ca pe vremuri!

Inainte de spalare parului cu sampon, e extrem de util un masaj timp de 10 minute cu Balsam de rozmarin, care ajuta la regenerarea firului.
Secretul sta insa in Samponul-Tratament Anticadere Par cu Serenoa Repens, care trebuie folosit la fiecare spalare. Esenta “palmierului pitic” face ca firele de par sa reapara in locuri in care nu se mai afla nimic!

Pe parul umed, se foloseste Crema Regeneranta Tricoactiva</a – ce da un plus de vigoare -care se lasa 5 minute, apoi se clateste din nou parul.
Pe parul sters cu prosopoul, masati la radacina firului de par fiole de
Kerafil, care repara daunele facute de tratamentele chimice sau mecanice.
Si mai e ceva, as spun esential. In fiecare zi, masati parul cu
Lotiune Anticadere Par cu Serenoa Repens, masand picaturile la radacina firului de par sau in zonele sensibile, minim o luna de zile.


Astazi, ma bucur sa vad ca Dan Bittman a stopat problema pe care a avut-o cu parul. Un barbat cochet ca el stie sa intervina atunci cand trebuie.

3 Comentarii

  1. Buna Oana.Ma intereseaza si pe mine acest tratament dar nu stiu de unde sa le cumpar pe toate,daca-mi poti spune sau poate le pot procura de la tine?Te rog sa-mi comunici.Multumesc.Maria din Iasi.

  2. Roxana Andreea - 7 decembrie 2012 reply

    Buna Oana ,as vrea si eu sa slabesc cro 5 kg,ce imi recomanzi:D?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.