Cinci ponturi ca să fii perfectă după excesele vacanței!!!

Gata! Dulceata zilelor de vacanta s-a dus… E momentul sa ne intoarcem la obisnuinta si la echilibrul vietii de zi cu zi. Marea nu ne mai poate fi aproape, muntele ne mai asteapta de Craciun, iar serile lungi si albe trebuie sa lase loc, inevitabil, zilelor de munca.

Nu e vacanta fara un pic de exces. Sau, hai sa nu fim atat de duri, sa spunem ca ne facem un pic de cap. Poate ca am stat mai mult la soare decat ne-au avertizat specialistii. Poate ca am mancat mai mult – si nu neaparat ceea ce trebuie – sau am baut un pahar un plus. Dragii mei, trebuie sa revenim la normal si acum e momentul sa ascultam sfaturi esentiale pentru pielea, organismul sau aspectul nostru.

Acum aveti nevoie de sfatul unui prieten! Din acest motiv sunt aici si am adunat cinci PONTURI pentru a ne reveni extrem de rapid si frumusetea voastra sa capete o noua imagine. Asadar…

 

 

Pontul 1. Ten – hidratare intensa!

Soarele foarte puternic nu ne-a crutat si nu a tinut cont de lungimea sejurului nostru, asa ca poate am stat la soare la ore nepotrivite, iar radiatiile le-am dat putin uitarii. Acum este momentul pentru o hidratare puternica, realizata zilnic, cel putin pentru urmatoarele doua saptamani. Aveti nevoie in fiecare dimneata de o cura de musetel si laptuca, masandu-va fata cu un Biohidratant de zi, cu factor de hidratare natural. Tenul isi va recapata prospetimea.

Pontul 2. Par = regenerare!

Am stat cu fata la soare si el ne-a zambit… Dar, asa cum am mai povestit, parului nu i-a facut bine intalnire cu clorului specific piscinelor, ca sa nu mai amintim si de razele solare care l-au uscat si subtiat. Pentru cei care doresc un pont si nu neaparat un tratament elaborat, va propun ca, dupa ce v-ati spalat cu sampon, sa faceti impachetari tonifiante puternice ale podoabei capilare cu un tratament bazat pe proteina de soia, Crema Regeneranta Tricoactiva. Da stralucire parului prin luciu de hena din compozitie, dar si vigoare. E o regenerare simpla si rapida a parului vostru!

Pontul 3. Kilograme in minus, in stil crio!

Daca si in vacant ne ferim sa gustam din bunatatile planetei, atunci viata asta nu mai poate avea sare si piper! E o certitudine. Kilogramele se aduna daca ati fost la all inclusive sau daca a gatit ceva bun mama sau bunica, de drag ca v-a revazut. Aveti nevoie de tratamentul-soc pe care o groaza de vedete din Italia si de peste Ocean l-au urmat, pentru a scapa de kilograme. Totul e bazat pe efectul crio. Zilnic, aplicati gelul cu esenta de scortisoare, sub forma Gelului Biogheata, apoi va insasurati picioarele in folie transparenta si va vedeti de treaba prin casa. Dupa 30 de minute, inlaturati folia si puteti continua cu Crema Biogheata, pentru un efect mai sigur. Atentie, o sa descoperiti ca dispare si celulita…

Pontul 4. Hraneste-ti pielea cu migdale dulci!

Mereu atenti la ten sau la kilogramele in plus, intram in panica atunci cand trebuie sa ascundem dupa haine efectele lipsei de grija asupra pielii de pe intregul corp. E momentul pentru o masa copioasa a pielii noastre! Ceea ce urmeaza este efectiv un rasfat. Intrati sub dus, umeziti-va pielea, apoi ungeti tot corpul cu Ulei Pur de Migdale Dulci. Peste tot – fata, sani, tot corpul. Pielea sehraneste si de hidrateaza perfect. Apoi, intrati din nou la dus, fara a folosi gelul de dus. Minunat! Mai retineti ca Uleiul Pur de Migdale Dulci este bun pentru orice are nevoie pielea voastra!

Pontul 5. Eliminati bacteriile din domeniul Intim!

Am calatorit, am locuit in paturi straine, am stat la plaja pe sezlonguri, ne-am scaldat fara a ne gandi ce contine apa in care intram. Poate am avut parte si de o noapte nebuna! Intarzierea eliminarii bacteriilor din zona intima si nu numai ne duce mai devreme sau mai tarziu la doctor. N-ar fi oare mai simplu sa folosim un Intim pentru echilibrarea ph-ului in zona intima si distrugerea bacteriilor cu care am luat contact… Astfel, eliminam si bacteriile produse de transpiratie si caldura! Ovaz, pansea, sambure de grapefruit din culturi biologice, plus acidul lactic care mareste puterea naturala de aparare a organismului impotriva bolilor. Protectie si prospetime, adica placerea perfecta.

ACUM VI SE POTRIVESTE CELEBRA DESCRIERE – RESPIRATI SANATATE!

7 Comentarii

  1. http://raportmonden.ro/oana-turcu-poarta-haine-colorate-pentru-tedy/ - 30 august 2012 reply
  2. Oana cata dreptate ai ,vacanta e buna nu zic nu 🙂

    dar abia astept sa folosesc Pontul 3 si 4 🙂
    si vroaim sa va spun ca ma bucur mult pentru ajutorul dat lui Bahmu sa fie alaturi de voi in Antena 2
    Va iubesc ! ,undeva in sinea mea stiu ca si voi ati spus o vorba buna ,merita ajutorul celor care o cunosc acum in aceste cumplite momente .

  3. un articol deosebit de placut plin de placerea de a scrie ceva frumos interesant si de folos.ma bucur de revenire.numai sanatate si fericire va dorim .salutari din berlin.

  4. O sa tin cont avand in vedere ca inca nu mi-am inceput concediul, anul asta randul meu este sa-l iau dupa 15 septembrie 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.