ADRIAN MINUNE SLABESTE CU CREMA EXTRAFORTE PENTRU SLABIRE TERMO!!

Mi-l amintesc pe Adrian Minune, acum un an de zile, in calitate de invitat la Agentul VIP, cand a spus ca doreste sa slabeasca. Figura lui de baiat trecut prin multe raspantii ale vietii parea a unui om invins – ii place mancarea si nu poate sa tina diete, asa ca era convins sa faca o interventie chirugicala care sa il faca sa slabeasca. Nu mai tin minte daca era vorba de liposuctie sua micsorarea stomacului.
Marturisesc ca mi s-a parut ca exagereaza. Cred ca e un barbat care nu trebuie sa isi faca atatea probleme. Poate ca, sigur, pentru fanele sale, el se vede mai bine fara o burtica, o consecinta fireasca a noptilor in care trebuie sa canti ore intregi publicului sau si mananci necontrolat, pentru a avea energie.
Intalnirea mea cu Adrian, pentru emisiunea Refresh, l-a convins ca nu are nevoie de operatii. Si sper sa ramana la aceeasi parere. Pentru el, cred ca solutia ideala nu e alta decat cea folosita de milioane de femei in Romania. Este produsul cu 3 efecte perfecte – slabire, anticleulitic si antivergeturi – intr-un singur produs. Asadar, Adrian crede in efectul extraforte termo al cremei pentru slabire. O foloseste deja de cateva zile.
Adrian, felicitari! Solutia naturala e cea mai buna!

poză 2

Recomanda acest articol si prietenilor tai!

4 thoughts on “ADRIAN MINUNE SLABESTE CU CREMA EXTRAFORTE PENTRU SLABIRE TERMO!!

  1. alina

    Buna ziua.imi puteti spune daca aceasta crema poate fi folosita si ptr barbati cu burta, care vor sa slabeasca in circumferinta burti?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *